Căutare

Eu

Citesc, scriu, ascult, povestesc, călătoresc, caut, râd, explorez, visez, mănânc, plâng, trăiesc...nu neapărat în ordinea asta...

Totuși, se impune un AVERTISMENT. Acest blog poate avea efecte adverse dacă:

1. Ești religios și/sau nu știi de glumă. Iau numele domnului în deșert frecvent, căci eu nu cred în dumnezeu, eu cred în NASA și da, o să merg în iad în toate religiile.

2. Ești puritan și/sau nu știide glumă. Nu mi-e frică de cuvinte și deci arunc prin fraze cu futaiuri, pizde, coaie și altele, în funcție de context. 

3. Fac haz de necaz. Dacă necazul e mare, și hazul e pe măsură. Adică, sunt acidă și sarcastică, vorba aia, dacă mă mușc de limbă mă otrăvesc. Între glumă și răutate câteodată nu este decât un pas...și eu îl fac...

Bine ai venit :) 

9 comments:

Lavinnia said...

Bine te-am gasit. Te pup.

Lavinia said...

Bine ai venit. Pup! :)

Roxana said...

Noi trebuie să mai ieşim la bere, Lavinia.
Tura viitoare la ceva mai light, nu la un Stejar Strong. :))

Lavinia said...

Neaparat. Cand vin in Bucuresti, te anunt. Avem atatea in comun!:)))))))

Roxana said...

Clar. :)))
Ţi-am dat follow pe Twitter. Ţinem aproape. :))

adelinailiescu said...

Incantata de cunostinta! Eu nu iau numele Domnului in desert fiindca n-am fost niciodata intr-un desert dar cum desertificarea Baraganului e aproape... Deci pot sa mai trec pe aici sau nu?
PS. Toate cuvintele de la punctul 2 se inscriu sub genericul "pulerezuri" si imi sunt destul de familiare, ele imi aduc obiectul muncii; adica lucrez intr-o maternitate. :)

Laura said...

Am ajuns pe blogul tau intamplator, din click in click. Am citit post dupa post, amuzandu-ma copios si regasindu-ma mai bine ca in al meu, in unele situatii. :)) Multumesc pentru o dupa-masa savuroasa!

Anonymous said...

Misionar ,adica ,cel ce ia numele Domnului in desert.Eu asa am interpretat declaratia ta iconoclasta.Sau daca vrei ,ia-L in desert, ca ingredient de prajitura-cumenicatura.Ca sa vezi cum ne pot juca feste diacriticele

Anonymous said...

Apreciez sinceritatea si de aceea voi fi si eu la fel de sincer: Hai siktir!
PS: Pacat ca s-a desfiintat spitalul 9...