Căutare

Eu

Citesc, scriu, ascult, povestesc, călătoresc, caut, râd, explorez, visez, mănânc, plâng, trăiesc...nu neapărat în ordinea asta...

Totuși, se impune un AVERTISMENT. Acest blog poate avea efecte adverse dacă:

1. Ești religios și/sau nu știi de glumă. Iau numele domnului în deșert frecvent, căci eu nu cred în dumnezeu, eu cred în NASA și da, o să merg în iad în toate religiile.

2. Ești puritan și/sau nu știide glumă. Nu mi-e frică de cuvinte și deci arunc prin fraze cu diverse porcoșenii, în funcție de cum cere contextul. Și dacă nu cere, eu tot îi dau.

3. Fac haz de necaz. Dacă necazul e mare, și hazul e pe măsură. Adică, sunt acidă și sarcastică, vorba aia, dacă mă mușc de limbă mă otrăvesc. Între glumă și răutate câteodată nu este decât un pas...și eu îl fac...

Bine ai venit :) 

9 comments:

Lavinnia said...

Bine te-am gasit. Te pup.

Lavinia said...

Bine ai venit. Pup! :)

Roxana said...

Noi trebuie să mai ieşim la bere, Lavinia.
Tura viitoare la ceva mai light, nu la un Stejar Strong. :))

Lavinia said...

Neaparat. Cand vin in Bucuresti, te anunt. Avem atatea in comun!:)))))))

Roxana said...

Clar. :)))
Ţi-am dat follow pe Twitter. Ţinem aproape. :))

adelinailiescu said...

Incantata de cunostinta! Eu nu iau numele Domnului in desert fiindca n-am fost niciodata intr-un desert dar cum desertificarea Baraganului e aproape... Deci pot sa mai trec pe aici sau nu?
PS. Toate cuvintele de la punctul 2 se inscriu sub genericul "pulerezuri" si imi sunt destul de familiare, ele imi aduc obiectul muncii; adica lucrez intr-o maternitate. :)

Laura said...

Am ajuns pe blogul tau intamplator, din click in click. Am citit post dupa post, amuzandu-ma copios si regasindu-ma mai bine ca in al meu, in unele situatii. :)) Multumesc pentru o dupa-masa savuroasa!

Anonymous said...

Misionar ,adica ,cel ce ia numele Domnului in desert.Eu asa am interpretat declaratia ta iconoclasta.Sau daca vrei ,ia-L in desert, ca ingredient de prajitura-cumenicatura.Ca sa vezi cum ne pot juca feste diacriticele

Anonymous said...

Apreciez sinceritatea si de aceea voi fi si eu la fel de sincer: Hai siktir!
PS: Pacat ca s-a desfiintat spitalul 9...