Pages

Wednesday, September 29, 2010

Doamna Nuti

Doamna Nuti de la cinci se trezi devreme sa unga feliile de paine cu margarina, sa puna de ceai,  sa impleteasca in codite parul lu’ fie-sa si sa zbiere la fiu-so sa se trezeasca odata, ca  intarzie la scoala.
Dupa ce plecara copiii si barbatu’ si se facu liniste in casa, doamna Nuti isi aprinse o tigara si isi bau cafeaua in tihna stirilor de pe Antena 3 care in mare  ziceau “Jos Basescu”.
-Fir-ati ai dracu de hoti, zise si doamna Nuti, spaland vasele.
Pe la 9, doamna Nuti isi trase pe ea treningul de firma cumparat de la second hand, isi incalta adidasii asortati si aranjandu-si permanentul facut de doamna Coca de la 3 si vopsit de ea insasi, in propria baie, in culoarea visiniei putrede, pleca la piata.
La 11 se apuca de gatit. Facu ciorba de porc si tocana de legume. La 1 venira copiii de la scoala, zbiera la ei ca de ce nu luara FB, le dadu sa manance si ii culca. Cand se trezira, ii puse sa isi faca temele, zbiera la ei ca nu stiu ce tema au, le mai dadu niste tocana si ii scoase afara, la joaca.  Ea se uita la telenovele pana veni barbatu-so de la munca. Zbiera la copii sa intre in casa, mancara cu totii,  se uitara la stiri si se culcara linistiti.
Doamna Nuti s-a maritat ca facuse 21 de ani si o radea lumea ca a ramas fata batrana. Face sex  rar ca barbatu-so e obosit. Si ii e si frica sa nu ramana iar bortoasa ca e greu cu trei copii mai ales daca stai in garsoniera. Cum stau ei. Doamna Nuti nu vrea prezervative ca nu stie barbatu-so cum se pun, nu vrea anticonceptionale, ca se ingrasa si se umple de par, asa i-a spus ei doamna Coca de la 3, nu vrea sa-si lege trompele ca o doare capul, tot doamna Coca i-a spus si o crede, ca e femeie batrana, are 40 de ani.  In fiecare an, in luna august, doamna Nuti, barbatu’ si copiii  parasesc garsoniera vreo saptamana si merg la Eforie Nord, la o gazda buna si ieftina unde e si bucatarie comuna in banii astia!  Doamna Nuti isi dracuie copiii ca sa stie de frica si ii bate ca unde da ea creste.  Cand fac febra le da antibiotic si le face frectie cu spirt si ca sa o lase sa isi vada telenovelele in liniste ii pune sa se joace pe calculator. Doamna Nuti se uita cu sfintenie la “Nora pentru mama”, nu face sex oral ca ea nu e curva si de Paste, se duce, ca tot crestinu’ la biserica si se incaiera cu enoriasii pentru lumina.

5 comments:

Anonymous said...

Excelent!

Anonymous said...

Fato, nu-i frumos sa-ti bati joc de ma-ta !
Impusc-o !!
La Ciutacu erai mai curajoasa !

Lavinia said...

ato, nu-i frumos sa-ti bati joc de ma-ta !
Impusc-o !!
La Ciutacu erai mai curajoasa !

De fapt care este problema ta, anonimule curajos? :))) Ca aduc in discutie un personaj care nu iti convine tie sau ca nu sunt pro basescu, dupa cum bine ai vazut la Ciutacu? Te rog sa ai in vedere ca blogul meu este un blog de creatie, nu de atitutide. Aici scriu. Optiunile politice mi le exprim prin alte locuri si as vrea sa faci la fel. Mersi pt intelegere.

Kolukul said...

Mistoc de tot! Bravo!

Lavinia said...

@Kolukul: multam:)