Pages

Saturday, July 7, 2012

Things men say in the name of sex

Humans need sex like they need air, yet they don’t have sex like they breath. In fact, men would, but women don’t let them. Since we are the gate keepers, we make the rules. We are complicated so we want them to desire us but not to be straightforward, we want them to beg, but not to humiliate themselves, we want them to be crazy in love, but not dump. Hence, all the crap men tell us, trying to make it to our bed, as quick as possible. Patience is overrated. Read the rest of the article here.

2 comments:

clio said...

doamne, bine ca mai sunt si alte tipuri de femei pe lume. Daca toate ar analiza, ca tine, dansul imperecherii, n-ar mai fi sex deloc (masturbarea nu se pune). In principiu, ai dreptate ca suntem ahtiati dupa sex si cam prostavani in abordari, dar ia incearca sa fii de partea cuceritorului si nu a cuceritei. Sa vezi atunci cand ti se da reject de cateva ori, cum iti storci creierii sa gasesti un carlig cu care sa o agati. Ca sa nu mai spun ca exista si barbatii care nu fac primul pas, tocmai pentru ca 1. nu stiu ce sa spuna/faca sau 2. sunt timizi pur si simplu.

Lavinia said...

Hahaha, nici nu ma gandesc sa ma pun in locul cuceritorului, e treaba grea sa fii barbat, mai ales cum sunteti voi programati genetic sa futeti tot ce misca:)) Parca natura a facut misto de voi:)) Si da, sunt femei de multe feluri, si barbati la fel, din fericire. Adica, fiecare dintre noi avem un echivalent in sexul opus. Trebuie doar sa nu aspiram la cai verzi pe pereti, si sa incercam doar acolo unde avem sanse aproape sigur. Iar eu, ca femeie, cred ca un barbat are multe sanse daca nu e nesimtit. Daca are un pic de bun simt, i se iarta si alte lispuri chiar. Ma rog, vorbesc din punctul meu de vedere. Toate articolele de pe examiner sunt inspirate din experiente personale si sunt scrise din punctul meu de vedere.