Pages

Tuesday, June 18, 2013

Ştire BOMBĂ despre ALEXANDRA STAN

Voiam să vă spun că tocmai mă spălai pe cap și mi-e o lene de mă doare așa că nu o să îmi usuc părul, ca să nu mai vorbim de îndreptat deci, ȘOC și GROAZĂ, mâine voi fi creață. Da' e ok, bă. Oricum eu sunt cea mai frumoasă și cea mai deșteaptă de pe lumea asta, lumea cealaltă și toate lumile paralele. ȘOCANT, nu? Nu. Așa sunt eu. Nu vă mai șocați și treceți peste, hai, viața e mișto. Uneori.

În altă ordine de idei, azi pe la ora 10 îmi placu puțin de Băse, pentru  prima data în viața mea și cred (sunt precisă, de fapt) că și ultima. Fu un fior scurt, inițial crezui că îmi vine să fac scaun dar nu, chiar era de la Băse. Cică sprijină relațiile gay. Ca și mine! Adică, frate, eu am ceva în comun cu Băse. Oau! Mă rog, până la urmă mi se duse dracului micul fior și mă luai cu altele, printre care și niște treburi de serviciu, că noi, la stat, printre cafele și bârfe și ce mai credeți voi că facem noi acolo, mai și muncim. Unii mai scriem și pe blog, dar nu e bai, că citesc și șefii și le place.

După ce stătui trei ore și ceva peste program, în special pentru că acasă n-am nici aer condiționat nici liniștea unui muzeu după ora 16:00 ca să îmi pot asculta creierii din cap fără să nădușesc, ajunsei și eu ca omul la domiciliul propriu și personal, mâncai o salată de roșii și mă așezai să șed oleacă, că eu vin acasă pe jos indiferent de condițiile meteo, respectiv azi am venit acasă prin arșița serii. Sau mai bine zis, m-am târât acasă.

Și cum ședeam eu așa, odihnindu-mi tălpițele numărul 35, iaca văd pe Facebook o știre cu o zicere de la Băse. Nu citez, că mi-e lene dar ideea e că ne îndeamna pe noi, muierile, să ne punem pe turnat plozi, măritate, nemăritate, nu contează, numai să creștem dracului natalitatea, adică din patriotism. Deci, gagici, get busy fucking. Pentru țară! Eu una, nu pot să-l încurc, copii nu fac încă dar îi promit solemn lui Băse că o să exersez făcutul de copii până la epuizare, de atunci când o fi să fie, o să fac cei mai copii. Zic să nu-i spun că n-o să-i fac în România nici de-a dracului, mai bine îi fac o surpriză. 

Și cum adică ăsta nu e articol BOMBĂ despre Alexandra Stan? Ia mai puneţi mâna de mai citiți  o dată, că n-aţi priceput nimic! 

24 comments:

Tina said...

Soc si groaza!!! dar care-i faza cu cine-i asta ca nu-s la curent cu noutatile de prin Romaniaca?
Sa te citeasca seful sanatos si sa-ti mareasca si salariul!

Vienela said...

Mai, chiar ma abonasem intr-o perioada la un rahat de site ce publica de zece ori pe zi stiri-bomba de acest gen. Una era in titlu si alta gaseai in articol. :)))))
Mare dreptate ai, Lavi! Interesante noutati ai adus despre biata fata! :)))))

mihaela said...

Pe mine chiar m-a preocupat seara asta subiectul Alexandra Stan :D
In alta ordine de idei, pe caldura asta poti sa iti usuci parul altfel decat lasandu-l in pace? Numai ideea foehnului ma face sa transpir instant
Si in a treia ordine de idei frate acum io nu mai pot da fac un plod numai asa ca sa nu ii fac pe plac lu' Base? :((

Steve Finnell said...

you are invited to follow my blog

cotos said...

Sincer, nici nu ma interesa titlul, doar continutul :)) Dar e foarte socant, indiferent ca e vorba de titlu sau de presedinte.

Lavinia said...

A batut-o managerul si acum e cap de afis peste tot. Ma enerveaza exploatarea dramei cuiva in felul acesta. Cat despre salariu, mai greu. Lucrez la stat, deci mie imi mareste salariul guvernul. Of.

Lavinia said...

Eu o sunt pe punctul de a da unlike la absolut toate platformele de stiri romanesti. Toti fac nebunia asta cu bomba si socul, si realitatea si antena 3 si gandul si pro tv. Jurnalismul e zero in Romania.

Lavinia said...

Cand ai parul cret, nu iti prea permiti luxul de a-ti usca parul in bataia caniculei. Sau daca iti permiti, a doua zi arati ca un cocker plouat, asa cum arat eu azi :))

Lavinia said...

Da si informatia despre mine nu e socanta? Tu crezi ca eu ma spal in fiecare zi pe cap???

Adriana said...

:)) wash&go scrie pe tine ciufulici :)))
Base zice si el asa.. sa dea bine.. alexandra... ce-i mai place sa fie in centrul atentiei :D

amiralul said...

cui ii pasa de tuta aia? degeaba crezi tu ca e blonda? iaca se adevereste mitul in cazul ei... de basescu ma doare fix in cur... defapt nici acolo ca daca m-ar durea as tipa... sa se duca in pastele masii cu tot cu satra lui de imbuibati lacomi si nesimtiti.

mixy said...

E bine că are cine să ţi-l mărească. Şi o şi face din când în când. Of şi de la mine

Anonymous said...

A scris un tip un megaarticol despre printre altele Stan, dar foarte foarte misto, il gasesti aici:
http://frozenideas.wordpress.com/2013/06/20/suntem-o-natie-de-curve-ipocrite-de-jeguri/
Cuvânta

Razvan Ianculescu said...

Alexandra Stan se bucurat de o aparitie in media asa cum nu va mai exista in viata ei.
Ar trebui sa-i multumeasca celui care a machiat-o :)
Alexandra Stan este tanti cu saxobeat?

Laurentiu said...

Sa ne lase blonda occidentala in pace, suntem satuli de can can :) El o bate, el o arde, ea il iarta, povestea merge mai departe :))

Lavinia said...

Base mi-e antipatic si recunosc. In ce o priveste pe Alexandra, nu stiu ce, cum si de ce, cert e ca violenta nu are scuza, in umila mea opinie.

Lavinia said...

Aoleu, dar ce suparat esti! :)))

Lavinia said...

Am citit articolul respectiv, a circulat ieri pe FB. Sunt de acord cu ce contine articolul, dar randurile despre Alexandra nu-si prea aveau rostul. Cum spuneam si mai sus, din punctul meu de vedere, violenta fizica nu are scuza. Nu conteaza ca victima e proasta sau desteapta, ca sta sau fuge, ca are de castigat sau de pierdut etc etc. Nimeni nu trebuie sa dea in cineva doar pentru ca poate, fie ca acel cineva e om sau animal.

Lavinia said...

Da, e tipa saxobeat. Eu am aflat despre ea in Canada, in 2011. Mr. Saxobeat era mare hit pe acolo.

Lavinia said...

Cum spuneam si mai sus, din punctul meu de vedere, violenta fizica nu are scuza. Nu conteaza ca victima e proasta sau desteapta, ca sta sau fuge, ca are de castigat sau de pierdut etc etc. Nimeni nu trebuie sa dea in cineva doar pentru ca poate, fie ca acel cineva e om sau animal.

Razvan Ianculescu said...

Aoileu, nu cred :)
Asa tare era tanti Alexandra vinetzica?

Laurentiu said...

Hei..nu am zis nimic de violenta fizica, mai ales ca nu sunt adeptul acestui lucru si mi se pare denigrant pentru un barbat sa agreseze o femeie. Ce ma deranjeaza este ca a iesit in presa inainte de a depune o plangere, ceea ce mi se pare inadmisibil. Vrei sa rezolvi ceva? Mergi la politie, exista lege pentru asta. Ea a dorit sa se faca tam tam, sa-si creasca putin cota si sa ne anunte ca il iarta :) PENIBIL!

Nautilus said...

E de neiertat faptul că blonda a spus că l-a iertat. Numai pentru asta merită să îi învineţească şi cealaltă latură a figurii, ca să o facă să înţeleagă pe cine a iertat ea.

Anonymous said...

Tocmai ce am futut-o pe Alexandra Stan..E buna.