Pages

Thursday, November 28, 2013

Să nu vă puneți cu surorile Sister, adică eu și soră-mea, că suntem date dracu'

Atât vă spun, că surorile Sisters, adică io și soră-mea, suntem niște brave, măi. Să vedeți cum s-a întâmplat.

Vin eu aseară acasă și în fața intrării în bloc, na un homeless. Scotocesc după chei, nu le găsesc, între timp întorc de câteva ori capul, să văd dacă mă atacă individul au ba, individul, la fiecare întoarcere de cap mă întreabă: Are you ok? Eu zic yes dar în gândul meu mă întreb de ce dracului nu poate să fie el homeless la altă scară? În fine, găsesc cheia, intru în bloc, el îmi zice că nu face nici un rău, e doar homeless și să nu chem poliția. Zic că yes yes și fug sus să bag telefonul la încărcat și să sun sora. Că sora e cu nervii slabi, știam că se va pune pe urlat de cum îl va zări pe biet.

Nici nu apuc bine să îi explic, că a mea începe: e la noi la scara? beat? drogat? mi-e frică! să cobori să mă iei!!! No bine. Am convenit să dea un apel când se apropie și eu s-o zbughesc jos, s-o apăr, dacă e! Suntem niște blege amândouă, cu mușchi de curci bete, dar măcar să luptăm până la moarte zic. Să nu credeți că am plecat la luptă așa, câine sur la vânătoare. Nuuuu, m-am înarmat, dacă vreți să știți! Am luat un deodorant din baie. Nu roll-on, din ala, spray, că nu sunt proastă. Bine, aș fi putut lua un cuțit din bucătărie, sau măcar o foarfecă. Ok, sunt puțin proastă. Dar doar puțin. Cobor și na belea, soră-mea intrase în scară deja! Am întârziat în operațiunea de salvare. 

Bietul homeless, s-a simțit și prost când a văzut așa adunare de forțe. Ne-a mai întrebat o dată dacă suntem ok și a zis că se duce în spatele blocului, totuși. Noi am ajuns acasă tefere și nevătămate. Soră-mea era și ea înarmată, cu cheile. Și bineînțeles că în mai puțin de cinci minute mi-a reproșat că, dacă era după mine, o întârziată, ar fi fost deja înjunghiată și tranșată. Ceea ce ar fi fost nașpa, că aveam rufe de spălat și nu știu să pornesc mașina.

7 comments:

Unknown said...

Superb! Chiar m-a prins actiunea.

Anonymous said...

Valeu, ar fi trebuit sa-ti iei haine noi! Ce tragedie! :)))

Vienela said...

:)))) Asta imi aminteste de baiatul meu cand era mic si ii spuneam ca e cam periculos drumul pe care ma intorceam acasa de la munca, la miezul noptii. El avea vreo 4-5 ani si s-a oferit sa vina sa ma ia, convins ca ma va putea apara atat de caini, cat si de raufacatori. :)))

mihaela said...

Serios la ce antrenament de forte speciale ai facut la Craiova la maidanez viteza si cersetor cu obstacole te mai uiti la un amarat de homeless din asta de Londra? Cred ca omul nici n-ar face fata conditiilor de la noi :P

Mâzgălica said...

Acesta este primul post care a făcut legătura între noi două. L-am citit pe nerăsuflate. Și mi-am coborât ochii și mai jos, și am văzut un titlu interesant, pe urmă m-a captivat prima frază și tot așa...Deja am juma de oră de când sunt pe blogul tău și nu mă mai satur de citit. Îmi place, place, place :)!

coolnewz said...

mazgalica e ... sora?? :)

Adriana said...

:)))) Numai tu puteai să fii prinsă într-o schemă a la Bond, James Bond.
Bine că s-a terminat cu bine!