Pages

Tuesday, August 19, 2014

Am petrecut o zi cu Kitră dar n-am știut că e el

Voi i-ați dat like lui Kitră pe Facebook? Nu? Păi și ce mai așteptați? Eu i-am dat. Demult. Demult de tot. 

Dar mie mi-ați dat like pe Facebook? Nu? Păi și ce mai așteptați? Eu mi-am dat. Demult. Cu mult înainte să-i dau lui Kitră. 

Nu știu cu ce să încep. Cu cine e Kitră? Sau cum am dat peste el la Londra? (Oul sau găina, gen).

Păi Kitră e artist. Sau cum zice el: illustrator / toydesigner / nicestuffmaker. Îmi place asta cu nicestuffmaker. 

Nu știu exact când și cum am dat de el pe net. Poate în alergătura mea neobosită după lucruri frumoase am ajuns și pe la el. Habar n-am.

Dar să revenim în zilele noastre. Londra. Anul de grație 2014. O tipă drăguță pe care am cunoscut-o anul trecut, la serviciu, când tremura ca varga pe o ploaie rece și i-am făcut rost de o pereche de blugi mici, așa ca pentru ea, s-a mutat acum câteva săptămâni la Londra, cu iubit cu tot. 

Care iubit, sâmbătă spre seară, s-a dovedit a fi Kitră. Noi ne-am întâlnit pe la prânz, dar eu, înceată de fel, am aflat ce și cum după ore întregi de umblat prin Londra. Bine naibilui că m-am făcut dădacă și nu spioană, că nu știu cum mi-aș fi plătit acum facturile! 

Și apropo, voi românii, l-ați pierdut pe Kitră, cum m-ați pierdut și pe mine și pe iubita lui (tot artistă). Și pe sora mea mai mică, trebuie să zic și de ea, că dacă nu, se oftică. Căci noi, dar mai ales Kitră, (că despre el e articolul de fapt, dar nu mă pot abține să zic și de mine) s-a mutat la Londra. 

E mai mult loc pentru artiști aici. Și inspirație. Și respect. Și bani. E bine aici. Sper că nu mai pleacă. Sper că stă aici să se bată cu Banksy în culori și forme. Sper să-l văd pe pereți în Shoreditch cât de curând. Hai Kitră!

Acum mă duc să mai stau puțin degeaba. 

Vă las cu Kitră. 

Made by Kitră

Made by Kitră

5 comments:

Cuvanta said...

Interesante creatiile lui! Sper sa ai dreptate in ce-l priveste.

Anonymous said...

Si apropo, voi londonezii, se scrie si se aude: Banksy nu Bansky :)

Lavinia said...

Ma bucur ca iti plac. Cele din ultima poza parca sunt prajituri. Imi vine sa le mananc. :)

Lavinia said...

Londonezii au corectat, iti multumesc pentru atentionare si nu iti mai spun ca e din pricina vitezei, ca nu cred ca ii crezi :) Dar Kitră am scris bine?? :)))

Seafood Recipes said...

Greeat post