Pages

Wednesday, June 20, 2012

Things women do in the name of men.

Dating is trying hard to get into someone’s heart or into someone’s pants or, best case scenario, both of them. Therefore, it can easily turn into a dirty business, if we don’t draw some limits and more important, if we don’t respect these limits. Citeşte restul articolului aici. 

5 comments:

Blogatu said...

Buna, am o propunere de colaborare pentru bloggerii din Craiova. Te invit sa ma contactezi la adresa blogatu@gmail.com daca vrei sa afli mai multe detalii!

clio said...

prima data cand am intrat pe blogul tau, m-am enervat ca e in engleza :), dupa care am inceput sa-l citesc si..... chiar mi-a placut. esti nebuna, haioasa si scrii misto, asa ca o sa te mai urmaresc. stiu ca sunt off topic, dar fiind prima oara pe aici sper ca se accepta. promit ca data viitoare (daca va fi o data viitoare) sa fiu pe subiect.
alles gute!

Lavinia said...

Da, pana la urma mi-am facut si blog in engleza, ca sa nu mai amestec borcanele. Deh, e o povara sa fi bilingv:))))In ultimul timp aici mai pun doar link-urile la posturile in engleza. Ma bucur ca iti place ce scriu şi te mai astept cu mare, mare drag. Şi nu iti face griji, este un blog prea informal ca sa tinem cont de aspecte gen on topic/off topic. E nebunie mare pe aici si singura regula este ca nu e nici o regula:)

clio said...

ca sa fiu sigur ca am inteles exact ce ai scris, si ma refer la "letter to the pope", am incercat un google translate........ pai sa vezi acolo articol haios :))... uite aici o mostra:
"Dar aveţi de poliţişti! Ok, au fost drăguţ şi de toate şi au zâmbit la aparatul de fotografiat atunci când am spus: dar eu nu înţeleg "Zâmbeşte, baieti!"! De ce aveţi nevoie de poliţişti din nou? Nu aveţi toată atenţia de la Dumnezeu atotputernic, prin urmare, protecţia divină pentru tine şi pentru ţara pe care am pozitiv el total aprobat şi binecuvântat?"
Deeeeci, zambeste baieti!!

Lavinia said...

Hahahahaha, google e mai amuzant decat mine, clar!!!:))) Dar mi-ai dat o idee, o sa traduc scrisoarea in romana. In engleza a avut un succes demential. Mersiiiiiiiiii