Pages

Saturday, December 11, 2010

Nuti versus Suzi

De cand s-a mutat Suzi cu chirie in garsoniera de la parter, Nuti a cazut pe ganduri. Suzi asta este o curva, oricum. E nemaritata si vin fel si fel de barbati la ea acasa. Unii vin seara si pleaca atunci cand se mijeste de zi, ca hotii. Nuti stie, ca-i pandeste, nu pune geana pe geana pana nu vede derbedeul plecat din bloc, care la urma umelor e blocul lor, al tuturor si este datoria ei de locatar sa ia atitudine impotriva curvelor care aduc pularai in casa. Pentru ca Suzi sigur se culca cu toti golanii aia care i se perinda prin garsoniera. Si sigur face si sex oral! O curva! Ii e necaz ca Nelu nu este sef de scara! Si cat s-a rugat ea de de Nelu sa candideze...Sigur ar fi fost ales si acum ea ar fi avut dreptul sa o dea afara pe Suzi. Doamna Coca, nevasta lui Pandele, seful de scara, nu este atenta deloc la locatari, nu-si explica Nuti deloc aceasta neatentie. Cred ca pur si simplu nu-i pasa. Iar Pandele...pai cum sa te bazezi pe Pandele care, la cum se uita dupa Suzi, sigur ar da si el o raita prin garsoniera, desi s-ar duce degeaba, daca e sa credem ce spune doamna Coca.

Dupa ce ca este curva,  mai este si sclifosita rau, Suzi asta. Nu da buna ziua la vecini si merge numai cu taxi. In multe seri da muzica atat de tare ca Nuti nici nu mai aude sforaitul lui Nelu.
Si este si putoare. Nu a vazut-o vreodata carand vreo plasa de la piata, in schimb umple ghena cu cutii de pizza si sticle de vin. Putoare si betivanca! Sigur se si drogheaza! A vazut ea la televizor ca tineretul din ziua asta se drogheaza si daca n-au bani de droguri vand de prin casa si tot fac rost de bani.  Asa se si explica de ce nu sta cu parintii. Pe vremea ei, fetele stateau cu parintii pana se maritau. Nu se mutau singure cu chirie sa vina barbatii la ele noaptea, pe intuneric. Sigur se drogheaza si a furat de prin casa si au gonit-o parintii. Cum sa tii asa o haimana la batatura? Pai daca fata ei ar apuca-o pe drumurile astea, ar omori-o cu mana ei. Ea a facut-o, ea o omoara! Fetele din ziua de azi nu mai au rusine. Fac sex si beau alcool cot la cot cu barbatii si le si place, fir-ar ale dracu’ de curve!

5 comments:

Anonymous said...

get a life and get laid, woman!

Anonymous said...

or just keep writing!

Lavinia said...

Thank u, guys:)) I will get a life, I will get laid and I will keep writing:))) I promise!

Leo said...

:)))))) Fac sex si beau alcool cot la cot cu barbatii si le si place, fir-ar ale dracu’ de curve!

Leo said...
This comment has been removed by the author.