Pages

Saturday, May 31, 2014

Ceva ușor, de weekend: SEXUL ANAL

Relaxați-vă, că nu vă fac apologia sexului anal, nici nu vă învăț cum să-l faceți, nici nu vă cert dacă faceți. Filozofia mea e că ceea ce se întâmplă la nivel sexual într-un cuplu este ok atâta timp cât este acceptat de ambele părți. Și mai e și intim și sfânt, adică nu se face public. Eu dau rău de tot din casă dar am și eu limitele mele. Chestiuni sexuale mi-e greu să împărtășesc chiar și prietenelor, că altă filozofie de-a mea e că sexul trebuie făcut, nu vorbit.

Ca o observație personală, se pare că bărbații au două mari fantezii (sexul cu două lesbiene dar se mulțumesc și cu privitul și sexul anal) și un triliard de fantezii mai mici, nerealiste, născute din vizionarea filmelor porno sau a discuțiilor cu băieții la bere. Numărul fanteziilor scade pe măsură ce înaintează în vârstă și își fac și ei măcar o prietenă, că atunci încep să-și dea seama ce mincinoase sunt filmele alea. În același registru se zdrobesc și visele fetelor, când văd ele că nu-i ca în basme sau ca în comediile romantice de la Hollywood, ba nici măcar ca în telenovele. Uneori, când îl vezi pe EL, sufletul tău pereche, duminica dimineața, cu barba nerasă de vineri, cu părul vâlvoi și cu mâna adânc vârâtă în chiloți, căscând vârtos, parcă aduce chiar puțin a film de groază. 

Dar deviez. Ziceam că bărbaților le scade numărul fanteziilor dar pe alea majore parcă tot le-ar pune în practică. Deși cred că mulți bărbați ar da ușor înapoi dacă le-ai aduce două lesbiene gata să facă sex cu ei. Ar zice că ei mai bine se uită. Normal, că e mai ușor și mai plăcut, decât să încerci să satisfaci două femei care nici măcar nu sunt atrase de tine, ca specie. 

Dar de la sex anal nu cred că ar da vreunul înapoi, așa că dacă nu sunteți pregătie pentru așa ceva, nu vă sfătuiesc să-i dați de înțeles că s-ar putea, undeva, cândva. Și dacă v-o zice p-aia cu: vai, ce mare lucru, că toată lumea face! pe care mi-a zis-o mie un amic, nu-l credeți, că nu face toată lumea. Amicul ăsta încerca să-mi exlice că și sex în trei face absolut toată lumea, eu pe ce planetă trăiesc???? Duhhhh! Sunt irelevanți indivizii care știu ce face toată lumea în pat, fie că sunt iubiți sau amici. Nu vă luați după ei, faceți doar ce vreți voi și nu acceptați nici un fel de presiune. Or avea ei cheia, dar voi aveți palatul. Hahaha! 

Nu trebuie să fiți rele, să țipați la ei sau să plângeți că sunteți neînțelese. Există mereu o cale de mijloc, adică voi să nu faceți ce nu aveți chef și el să nu se simtă refuzat. Trebuie doar s-o găsiți. Hai să vă spun cum NU fac eu sex anal. 

El zice că ar vrea, eu, zâmbitoare, docilă, gata să-i împlinesc orice dorință oricât de murdară:
- Sigur, iubitule!

El se uită, puțin neîncrezător, prea a fost ușor, "ceva nu-i în regulă", ar vrea creierul lui să-i transmită, dar orice comunicare cu creierul a fost oprită când a auzit "sigur, iubitule!".

Eu, tot suavă, tot docilă, tot miorlăită:
- Dar faci și tu!

El încearcă o restabilire de urgență a legăturii cu creierul personal, ceva gen: MAYDAY, MAYDAY, că parcă i s-a părut lui că aude ceva ce ar avea legătură cu penetrarea. Cu penetrarea LUI!

Bâlbâie ceva ce sună a:
- Păi cum? Nu se poate...cu ce? Ce vrei să spui?

Eu, în același stadiu de da, stăpâne, sunt a ta, fă ce vrei cu mine", zic:
- Cumpărăm un vibrator. Fix mărimea ta, să fim chit. Fac eu cinste! Și putem să ne facem sex anal unul altuia până la adânci bătrâneți!

Aplic metoda asta cu mare, mare succes, de câțiva ani buni. Jur că nu am auzit invitația a doua oară. Sunt conștientă că la un moment dat o să dau peste un bisexual care o să-mi zică: "vai, dar am vibratorul meu!" și nu știu pe unde o să scot cămașa. Dar poate până atunci mă potolesc și mă așez într-un sfânt concubinaj, că peste măritiș o să sar în viața asta. Nu e de mine. 

13 comments:

Cuvanta said...

Scumpa, pe indiegogo site-ul ala cu proiecte care cer finantare, gasisem ieri un tip care a creat un aparat de sex oral pt barbati. Si-l pun pe obiect, regleaza viteza si gata, nu mai trebuie sa se duca la colt de strada.
Pe langa vibratorul de care spuneai, acest aparat ajuta orice barbat sa se satisfaca singur.

Gabriela said...

Iti jur ca asta a fost si la mine si al meu iubit. A insistat el si dupa câteva insistente mi -a venit ideea geniala . Am luat vibratorul ( aveam unul primit cadou tot de la el sa am sa ma joc cand era el plecat in Delegații) si i-am spus dupa ce stai tu sa iti fac stau si eu. Si de atunci au trecut 9 ani si nu a mai vrut sex anal:)

Lavinia said...

Deci pot sai spun prietenului ca nu mersi, nu am nevoie de sex anal, ca am un aparat care se ocupa de aspectul asta :)))) In cazul in care aparatul este unisex, zic...

Lavinia said...

Ai naibii ei de baieti! :)))))) Ghinionul lor ca femeile exceleaza in inteligenta :))

coolnewz said...

ok, deci asta e articol pt fete asa ca nu voi comenta la el! :D

Cuvanta said...

Haha! Ceva de genul asta. Si ca te inspiri uite aici despre ce vorbeam:
https://www.indiegogo.com/projects/autoblow-2-a-realistic-robotic-oral-sex-simulator-for-men

Mirona said...

mai stiu eu pe unul care tot bazaia cu sex in trei (doua tipe si el). pana cand am zis ca mai aduc pe una acasa, sa vedem... din momentul ala a uitat complet ca si-a dorit asa ceva :)))

Irealia said...

Să-mi amintesc să trec mai ales în weekenduri pe-aici. :)))) Subiectele astea, ușoare, așa, mă pot abona la zâmbete pentru toată săptămâna!

magnatek said...

I love having sex with womens like i saw on live sex chat .Specially i am mad about mature sex chat .But my favorite live sex shows are on live sex cams .And what is nice is that you can find them all in adult directory .

Coffee said...

Le ai cu fanteziile, vorbesti ca un barbat. :)

Anonymous said...

Ce fantezii

Anonymous said...

Filozofia mea e că ceea ce se întâmplă la nivel sexual într-un cuplu este ok atâta timp cât este acceptat de ambele părți. Dupa aceasta fraza am inteles ca orice este acceptat de parteneri este ok . Fanteziile sexuale care implica toate formele de sex cu sau fara "jucari" au rolul de a ne aduce pe noi culmi ale placerilor, de a descoperi senzatii nebanuite si nu vad nimic rau in asta . De multe ori neinercand nu sti ce pierzi (sau castgi)! Nu stiu cum e la voi -la fete, dar la noi -la baieti, sunt doua vorbe pline de adevar F.. nu F.. vremea P... trece si orice P... sculata este un Futai pierdut .
scri dragut, realist, autentic si relaxant imi placi !

Anonymous said...

Salutare,lume!
Sunt administrator al grupului:ChatOnline.Ro
Accesați/distribuiți link-ul:
https://chat.whatsapp.com/IpJGahQGiCU7xNbvoYsnGF
Vă aștept...