Pages

Wednesday, October 19, 2011

Suzi și amor latino

Suzi are iar un nou iubit.  Recent ieșit din pubertate, la cei 22 de anișori ai săi, se uită la Suzi cu prosternare, deoarcece Suzi, femeie experimentată, trecută prin viață, și-a coborât ochii spre el. Este frumos de pică și pasional. Este de undeva din Centrul Americii așa că îi spune lui Suzi “mami, eres bonita,  te quiero mucho” și Suzi se simte de parcă ar mânca un desert păcătos de delicios  dimineața, la prânz și seara.
El vrea să-i facă patru copii lui Suzi. Suzi crede că parcă el e suficient dar îi spune că și ea ar vrea doar că nu prea mai are timp chiar de patru și ar fi bine să se limiteze la maxim unul,  având în vedere că ea nici măcar nu-și mai amintește cum este să ai 22 de ani. El îi explică euforic  că are timp destul, adică, dacă începe la 35 de ani, face unul pe an și la maxim 39 – 40, termină.  Mda, Suzi nu prea se vede schimbând scutece aproximativ un cincinal dar el îi spune “mi amor, quiero hacer el amor contigo” de suficiente ori pe zi ca să tacă din gură.
În rest, relația decurge normal . El îi face pe plac și ea nu se supără. El gătește, ea nu spală vasele, el  vrea să fie surprins și Suzi nu trebuie nici măcar să se trezească din somn ca să reușească asta. Când ai 22 de ani, nu prea ai avut timp să fii surprins așa că totul ți se pare nou  și ieșit din comun. El o adoră și ea îl lasă, generoasă cum o știm. El se crede macho și Suzi îl aprobă. El e fericit că ea îl aprobă și îi zice pentru a nu știu câta oară într-o zi “mamita rica, quiero hacer el amor contigo ahora mismo”. Dar asta e și ideea…
Suzi are un nou iubit. Un iubit tânăr, frumos și exotic. Pentru că merită.

2 comments:

Masaj erotic Brasov said...

Da ,destul de haioasa povestea,asta este....mai nou este la moda batraneii cu pustoaice si babutele cu tinerei,hahaha!!!:)))

rochii de ocazie din Romania said...

Mi-a placut mult articolul DVS. Multumesc!