Pages

Sunday, September 19, 2010

Pagini din jurnalul celei mai frumoase fete de pe lumea asta, lumea cealalta si din toate lumile paralele - partea a II-a

15 mai
Draga jurnalule,

Plec in concediu! Sunt atat de fericita! Iti dai seama? Imi voi bronza corpul asta minunat pe care il am, voi fi si mai frumoasa, stiu ca pare greu de crezut, dar bronzata arat absolut superb! Nu voi mai putea sa-mi iau ochii de la mine! Si voi face foarte mult shopping, imi voi cumpara o gramada de tinute minunate, stii doar ce gust impecabil am la haine! Cand imi iau EU o haina, nu gasesti doua la fel in orasul nostru. Si chiar daca isi mai cumpara cineva vreo haina ca a mea, oricum nu va sta pe ea cum sta pe mine. Clar! Sunt foarte frumoasa si am foarte mult stil. Toata lumea crede asta. Sunt convinsa ca sunt trend-setter la noi in municipiu si in judetele limitrofe.

26 iunie
Draga jurnalule,
Sunt putin ingrijorata, dar foarte putin. Vacanta mea de shopping si de bronzare intensa a corpului meu superb nu se afla intr-un trend ascendent. Se pare ca nu voi mai fi insotita de doua prietene ci doar de o prietena care isi aduce si iubitul! Dar banuiesc ca iubitul isi va da seama ca EU trebuie sa fac shopping si sa ma bronzez intens si ca prietena mea trebuie sa ma insoteasca in aceste activitati, ca de-aia o iau cu mine. Si el…nu stiu…nu ma intereseaza ce face el atata timp cat face ce vreau EU. O scot EU la capat!

30 iulie
Draga jurnalule,

Am ajuns si sunt uimita! Prietena mea are o problema foarte grava. Ba nu! De fapt are doua probleme foarte grave. In primul rand, nu este de accord sa dormim cu televizorul pornit si cu sonorul la maxim. Zice ca pe ea o deranjeaza. De parca asta ar fi problema mea! Din punctual meu de vedere, astea sunt niste fasoane. I-am explicat omeneste si cu frumosul sa fie si ea om normal, ca mine si sa incerce sa doarma cu televizorul pornit si cu sonorul la maxim, pentru ca asa dorm EU! Doar n-o sa imi schimb EU acum in totalitate stilul de viata, pentru ca nu este ea dispusa sa faca niste eforturi si pana la urma, sa se comporte normal. Sa nu mai spun ca asta este dorinta mea! Am obosit sa tot explic oamenilor ca asta este dorinta mea! De ce sunt oamenii asa grei de cap, draga jurnalule? A doua problema a prietenei mele este ca se tot pupa cu iubitul ei. Acum serios, jurnalule! Nu inteleg de ce ii acorda atata atentie iubitului ei, cand sunt EU acolo. Este concediul meu si doar al meu. Le-am explicat sa nu se mai pupe cand sunt EU de fata. Mi-au promis ca asa vor face, dar peste 10 minute iar s-au pupat. Le-am atras atentia ca EU am hotarat sa nu se mai pupe si ei totusi au facut-o, ceea ce nu mi se pare ok si sper ca au inteles. Ramane de vazut. Sper sa nu fie cazul sa le explic iar ca asta este dorinta mea. Am obosit, sincer, draga jurnalule.

31 iulie
Draga jurnalule,

Prietena mea depaseste orice limita. Sunt aproape hotarata sa nu mai fie prietena mea. Stiu ca va fi dureros pentru ea, dar sincer, nu am alta solutie. Si-a schimbat comportamentul foarte mult, nu mai e cum o stiam EU, nu stiu ce se intampla cu ea! Era o tipa normala, foarte simpatica, cu o personalitate placuta. Avea simtul ratiunii, intelegea ca deciziile luate de mine sunt cele bune si nu ma plictisea cu alternativele ei, ma asculta cu atentie cand ii povesteam despre viata mea fascinanta, despre relatia mea cu iubitul meu, despre cat de mult ma ador si ce haine frumoase si deosebite am, nu ma plictisea cu povestile banale despre viata ei total neinteresanta, adica a priceput de la bun inceput ca relatia noastra este despre mine si atat. Parea o tipa isteata. Dar acum, descopar ca este malefica! Adica…EU le explic sa nu se mai pupe ca nu vreau EU si ei continua sa o faca????? Si EU le-am atras atentia pentru a mia oara, pentru ca asa sunt EU, o persoana buna si intelegatoare, daca ei nu pricep din prima EU sunt dispusa sa le explic de cate ori este nevoie, chiar daca ma oboseste ingrozitor si as prefera ca oamenii sa se nasca cu dorinta de a ma face fericita in sistemul genetic. Dar asta este…Ei nu sunt perfecti, si EU, in nemarginita mea bunatate, sunt dispusa sa le arat calea cea dreapta catre fericirea mea. Dar uite, sunt unii care refuza sa apuce calea cea dreapta. Si ce face ea cand EU le atrag atentia, cu rabdare, omeneste pentru a mia oara?? Se ridica de la masa, isi ia iubitul si pleaca???? Ce fel de comportament anti-social este si asta? Ea stia ca merge cu mine in concediu si ca acest concediu este despre mine si pentru mine. De fapt, totul este despre mine, dar acum ne referim la concediu. Si ce face ea? Nu numai ca isi face un iubit, se intalneste zi de zi cu el, dar il mai ia si in concediul meu unde ii acorda mai multa atentie decat este firesc. Spune tu, jurnalule, sunt EU nebuna? E normal asa ceva? Iar el a picat in mrejele ei malefice si se lasa manipulat intr-un mod jenant. Pentru ca altfel nu-mi explic docilitatea lui. Daca ea vrea sa il  pupe, el accepta si bietul, se mai preface si ca ii place. E clar ca este manipulat. Daca ea vrea la plaja, vrea si el, daca ea vrea la shopping, vrea si el, daca ea vrea in camera, vrea si el. Nu mi se pare firesc. Firesc este ca el, ca toata lumea de altfel, sa isi doreasca compania mea! Cum sa plece cu ea in camera cand EU sunt la plaja? E clar ca este ceva necurat la mijloc. Sau…cum sa o pupe si sa-i sopteasca cine stie ce banalitati la ureche cand EU vorbesc despre mine? Ce poate fi mai interesant decat mine? Zau asa…Nu stiu unde vom ajunge. Au trecuta abia doua zile din concediu si situatia degenereaza. Ureaza-mi bafta, jurnalule…



1 august
Jurnalule,

GATA! Mi-a ajuns! Nu se poate asa ceva. Rabdarea mea are si ea limite. M-am saturat sa se tot profite de bunatatea si de toleranta mea. Bineinteles ca nu au incetat cu pupatul si au continuat sa aiba nenumarate activitati impreuna, desi EU vroiam sa facem cu totul alte chestii. Prietena mea mi-a spus ca daca vreau sa merg la shopping in secunda aia, sa merg singura, pentru ca ea si iubitul ei au chef sa se plimbe! Normal ca i-am spus sa se plimbe singura si sa ma insoteasca iubitul ei sau sa se plimbe iubitul ei singur si sa ma insoteasca ea. De ce este nevoie de doua personae pentru o plimbare??? Am fost mai mult decat impaciuitoare! Le-am oferit doua variante, daca am vazut ca ei doi nu sunt in stare sa gaseasca o solutie sa imi faca pe plac. Doua variante, jurnalule, si crezi ca le-a convenit vrEUna??? Nuuuu. Ea mi-a spus ca nu intelege de ce  sa se plimbe iubitul ei singur si ea sa faca shopping cu mine daca n-are chef de asta. Deci, simteam ca vorbesc cu peretii. Fata asta nu este in stare sa urmareasca o conversatie! Niciunde in conversatia mea nu am intrebat-o ce are ea chef sa faca! Doar am stabilit ca ceea ce vrea ea sa faca nu imi convine mie si mie mi-ar conveni sa facem lucrurile in alt fel. Mai simplu de atat nu pot sa explic! Daca am vazut ca nu intelege, i-am spus pe scurt ca asta este dorinta mea! Si stii ce mi-a raspuns??? Jurnalule, pe cuvant ca nu mi-a venit sa cred! Asa ceva nu am auzit niciodata din gura cuiva. EU nu am fost educata asa! Mi-a spus…doamne…nici nu pot sa reproduc!!! Mi-a spus ca scopul ei in viata nu este sa imi indeplineasca mie dorintele!  Sunt devastata, jurnalule! Este un concediu de cosmar iar prietena mea s-a dovedit a fi o manipulatoare malefica! O voi distruge social. Deja am inceput. Cand ma duc la plaja, nu ma asez langa ei. Stau la cativa metri distanta si nici nu le vorbesc. Iti dai seama cat sufera si mai ales, iti dai seama ce cred oamenii despre ei, ca stau singuri la plaja, doar ei doi? Nu au stiut in ce se baga! Ei nu stiu cata importanta am EU in lumea asta! Dar vor vedea ei!

No comments: