Căutare

Monday, March 25, 2013

Puteţi să nu citiţi postul acesta că nu am scris nimic interesant

Nu am strâns copaci de-o pădure, dar de-o poiană tot am pus-o. O s-o numim Lavinia's Forest totuşi, ca să-mi fie şi mie drag. Mi-e necaz că nu am scris recenziile mai din timp (cărţile le-am primit şi le-am citit în februarie), dar v-am zis ca am fost bolnavă câteva săptămâni. În acele săptămâni de boală am rămas în urmă cu multe, inclusiv cu viaţa mea, dar partea bună este că am slăbit câteva kile care erau aşezate haotic pe ici, pe colo. Dacă aş mai fi bolit vreo două săptămâni, jur că aş fi ajuns Miss Univers. Post mortem ce-i drept, dar e bine şi aşa. Neam din neamul meu n-a fost Miss Univers. Şi nici distincţii după moarte n-a primit neam din neamul meu. Şi nici în timpul vieţii. Oricum aş da-o, se pare că sunt cea mai şmecheră din neamul meu.

Să revin totuşi la copăcei. Am strâns în total 50 de comentarii, deci vreo trei copaci şi-o creangă. E bun. Mulţumesc din suflet tuturor celor care m-au ajutat şi drept recompensă, vor fi adăugaţi la blogroll-ul meu. Poate că nu înseamnă aşa mult pentru ei, dar nu am găsit altă modalitate de a-mi manifesta recunoştinţa. Dacă aveţi alte idei, exprimaţi-vă :)

Apropo de mulţumiri, mi-am dat seama că eu niciodată nu i-am mulţumit Tomatei pentru că mi-a făcut blogul vizibil. Mi-a recomandat articole pe blogul ei, pe facebook, pe twitter, m-a adăugat în blogroll, ceea ce mi-a aruncat audienţele în aer şi m-a făcut să scriu pentru mai mult de 20-30 de cititori. Mulţam frumos, Andreea :)

Şi în sfârşit, trebuie să vă anunţ că pun la cale aproximativ două aroganţe care sper din tot sufletul să se lase cu peripeţii majore. Deocamdată petrec quality time cu draga mea soră mai mică, venită în vacanţă. Aştept să facă boacăne pe care să le expun artistic pe blog. Deocamdată doar a dat cu capul într-un indicator pe care nu l-a văzut!!! (a păţit o mică bubă şi o zgâlţâială serioasă a neuronului). Mai are zece zile de stat, le-am numărat aseară şi sper să facem chestii mai interesante decât să ne filmăm una pe alta (pe ascuns) sforăind, scobindu-ne în nas, sughiţând şi alte chestii intime şi nedemne de nişte domnişoare suave care suntem.