Pages

Friday, January 28, 2011

Promisiuni

Nu te voi saruta la prima întâlnire și probabil nici la a doua. Nu voi vrea să mănânc salate când mă vei duce la restaurant, pentru că nu sunt femeie cosmopolitan. Nu voi râde dacă vei face glume proaste și nu voi fi ofensată dacă vei înjura in trafic.
Nu voi face dragoste cu tine la prima întâlnire. Nici la a doua. Nici la a treia. Nu știu când voi face dragoste cu tine. Când voi face dragoste cu tine, nu-ți voi spune ca ești al doilea, pentru că dacă fac dragoste cu tine înseamnă că nu te cred prost. Probabil îți voi spune că ești al patrulea. Sau al cincilea.  Și mă voi supăra când mă vei întreba al câtelea ești.
Nu îți voi spune ca vreau trei copii dar îți vei da seama singur. Și imi vei face măcar unul. Și vei încerca să ma convingi să îl facem și pe al doilea dar n-o să mai vreau eu. Că așa sunt femeile. Nu știu ce vor. Și se răzgandesc repede.
Nu voi merge la sală în fiecare zi, nu mă voi machia doar ca să stau cu tine pe canapea, să ne uităm la știri, nu voi purta lenjerie sexy în fiecare noapte pentru că nu vei fi Antonio Banderas. Nu voi face dragoste cu tine în fiecare zi pentru că mă va mai durea capul câteodată și alteori voi fi obosită. De fapt, nu mă va durea capul și nici nu voi fi obosită, dar mă voi plictisi să fac dragoste cu tine în fiecare zi.
Mă voi supăra pe tine pentru că ai zis ceva ce nu trebuia sau nu ai zis ceea ce trebuia sau ai facut ceva ce nu trebuia sau nu ai facut ceea ce trebuia. De multe ori voi arde mâncarea și va trebui s-o mănânci așa, dacă îți va fi foame. Nu îmi va plăcea mama ta și nu îmi va plăcea să merg la ea in vizită. Și nu voi merge prea des.
Nu îmi va plăcea să ieși la bere cu băieții dar nu îți voi spune asta niciodată. Va trebui să înțelegi singur. Atfel, mă voi supăra și vei dormi un timp nelimitat pe canapea, din diverse motive. Toate motivele vor fi atât de infantile încât te vei supăra și vei sta și mai mult cu băieții la bere. Și eu voi vrea să plec la mama.
Voi petrece multe ore din viața noastră în doi în magazine, făcând cumpărături inutile. Voi ieși la ceai cu prietenele. Adică vom bârfi și vom bea vin. Că noi nu bem ceai ca proastele.
Nu te voi căuta la nesfârșit și când vei apărea, va trebui să știi că sunt eu. Așa voi știi că ești tu. Dacă nu vei știi că sunt eu, înseamnă că te-am confundat.

8 comments:

Anonymous said...

de data asta, lavi, s-a zbarlit pielea pe mine! uite ce face canada din tine! un om mare! bravo! anca

Anonymous said...

:) super! asta este cea mai tare poveste de pana acum! chiar ca iti prieste sejurul in canada!!!! raluk

Anonymous said...

Daca o sa beti vin trebuie sa chemati un taxi.

Anonymous said...

cat de trista poti sa fii??? de tot??

Anonymous said...

"Nu te voi căuta la nesfârșit și când vei apărea, va trebui să știi că sunt eu. Așa voi știi că ești tu. Dacă nu vei știi că sunt eu, înseamnă că te-am confundat."

Cât de adevărat!...

Anonymous said...

Ultimul paragraf este bestial! Felicitari pentru tot ce postezi aici! Regret doar ca ti-am gasit asa tarziu blogul :( Recuperez eu :))

mihaela said...

m ai omorat! definitiv ! pai nu ne am inteles ca esti ideala ?! idealele trebuie sa si viziteze soacra. intotdeauna !

Ana Lavinia said...

nu! pe ideale le viziteaza soacra:))