Căutare

Monday, February 11, 2013

E oficial, sunt mai tare decât Oprah. Google, page rank 10, te rog

Nu știu cum calculează Google page rank-ul ăla despre care vorbește toată lumea, însă știu sigur că începând de azi, eu trebuie să am page rank 10 la ambele bloguri. Este foarte clar, sunt cea mai influentă femeie din blogosfera mondială, de fapt, sunt cea mai influentă persoană de pe planetă. Și din univers. Ce Obama, ce Oprah, ce Ellen! Lavinia is the shit now.

Să vedeți cum s-a întâmplat. Prietenul meu Raj îmi trimite azi următorul mesaj: "Your Rome visit was successful... Pope is resigning." Adică, pentru cei nevorbitori de engleză, cică vizita mea la Roma (aia din iunie) a fost un succes, papa a demisionat. Raj a citit și cum știa că m-am ocupat îndeaproape de acest proiect (i-am scris o scrisoare papei, pe care i-am trimis-o pe twitter) a considerat că trebuie să mă anunțe că am reușit. A durat cam juma de an, dar na, nici pământul n-a fost făcut într-o zi. Și având în vedere că n-a mai demisionat nici un papă până acum, zic că juma de an e o nimica toată. 

Mai pe seară, îmi scrie și prietena cunoscută drept Catrinel, rezidentă la Roma, deocamdată. Cică: "ai văzut ce am făcut?" Adică ea crede că NOI am făcut, doar pentru că la Roma am dormit pe canapeaua ei, și uite așa, vrea și ea credit la faza asta. Eu tac și o las să creadă că, da, desigur, are și ea o maaaaaare contribuție la toată treaba, dar pe bune, știe cineva cum îl cheamă pe individul în al cărui staul a născut fecioara Maria? Numele lui s-a pierdut în negura istoriei, așa cum se va pierde și al ei. Ați și uitat deja că o cheamă Catrinel, nu? Eram precisă, și oricum faptul că nu îi folosesc numele real n-o ajută deloc. Ca o paranteză, în metafora de mai sus, staulul este sufrageria de la Roma a lui Catrinel, ea e proprietarul de staul, eu fecioara Maria, evident, și Iisusul născut de mine, e de fapt proiectul acesta de a scăpa de papa. Clar ca buna ziua, nu?

Și m-am gândit la o chestie. Eu am mai avut un demers asemănător doar că nu a fost de anvergură divină. Am scris de una, Andromeda Cuțit, pe numele ei fictiv dat de mine, care mi-a fost un fel de șefă, mă rog, să fii șef, înseamnă să înțelegi ce ai de făcut și să fii în stare să faci, ceea ce nu era cazul aici, d-aia zic un fel de șefă. Doar că ea nu s-a simțit, așa cum s-a simțit papa și nu și-a dat demisia nici de-a dracu. Chiar a intervenit la un șeful cel mare, propunând ca toți colegii care au dat like la articol să fie sancționați. Moțiunea a fost respinsă, evident.

Acum, stau și mă întreb dacă și papa s-a dus la șeful cel mare, aka dumnezeu, (DUMNEZEU, mă scuzați voi, cei preacredincioși) să se plângă de mine, așa cum a făcut Andromeda. Sincer, cred că s-a dus, mai ales că l-am hărțuit și pe twitter, deh, dracu l-a pus să socializeze? Și cred că dumnezeu (DUMNEZEU) i-a zis, după cum urmează. Pun în ghilimele, că va face parte din viitoarele scripturi, o să vedeți:

"Băi Papă, Lavinia e cea mai mișto creație a mea, am lucrat la ea de la facerea lumii până în anul de grație 1980 și mă gândesc chiar s-o fac nemuritoare, să se poată bucura de măreția ei toate generațiile de acum și până la sfârșitul lumii. Care nu știu precis când o să fie, probabil într-o zi când o să mă scol eu cu curu meu divin la cearșaful meu divin și o să hotărăsc că trebuie să vă ia mama dracu, că nu se mai poate cu voi, oamenii, că ați luat-o razna de tot. Deci, Papă, ori demisionezi, ori te concediez?" zise dumnezeu (DUMNEZU) nervos.

Nu știu dacă știți protocolul din cer, faza e că să te concedieze  dumnezeu (DUMNEZU), înseamnă să mori. Așa că papa statu nițel pe gânduri (perioada în care a fost pe moarte) și până la urmă și-a dat seama că nu vrea să moară așa, că mai are niște ani în față, că vrea să vadă cum se termină Californication și poate să prindă apocalipsa aia mare, live. Deci a demisionat. Cu plăcere, oameni buni, și altădată.

P.S. Catrinel: Plouă cu tunete și fulgere la Roma, cred că are legătură cu Papa.

Nu dragă Catrinel, are legătură cu mine, că vrei să îți asumi merite pe munca mea. Watch your back, zic....