Pages

Thursday, October 24, 2013

Și am mai adăugat un păcat pe listă

Aseară am fost la un spectacol de stand up comedy bilingv, în engleză și în italiană. Dar nu faptul că sunt trilingvă e important, ci faptul că m-a însoțit un baiat atât de frumos, că nu mai avea stare suflarea feminină din sală (sala era destul de mică, dar mă rog). Ziceai că au pureci, așa se fâțâiau gagicile pe scaune, cu ochii după băiatul meu, ca girofarul. Aproape că m-am simțit vinovată că îl țin numai pentru mine și în timp ce ele nu mai știau cum să semnalizeze că există, mintea mea activă începuse să coacă un business plan și anume să îl scot pe băiat la închiriat:  5 lire să pui mâna pe el, 10 lire să pună el mâna pe tine, 15 lire să îl pupi, 20 de lire să te pupe el pe tine etc. 

I-am și spus despre ideea mea genială la un moment dat, când m-am întors după cinci minute petrecute la budă și l-am găsit asaltat. La care el m-a întrebat cât la sută primește din profit. Și i-am spus că nimic, că el se alege cu pupatul și cu mângâierile, să nu fie obraznic și să mai ceară și bani.

Desigur că vă întrebați ce are băiatul de e așa frumos. Păi în primul rând e înalt (dacă stă pe scaun este cât mine în picioare) apoi e brunet și exotic și la spectacolul cu pricina erau doar italieni și englezi, deci arieni spălăciți. Apoi, nu avea ochi pentru nimeni, era grămadă pe mine, copleșindu-mă cu gesturi de tandrețe și un bărbat care e și înalt și frumos și tandru, face să ticăie ceasul biologic în femei, chiar dacă tandrețea nu le este adresată.  

Și desigur că vă întrebați ce vede frumosul acesta la mine. Nu sunteți singurii, și eu mă întreb, deși știu sigur că sunt cea mai fabuloasă ființă din univers. Totuși, bănuiesc că mă place pentru că este programator. Și pentru că programatorii sunt ciudați ei ca specie, într-un mod șarmant, desigur.

Și acum, mai mult ca sigur, vă întrebați: da' italianu'? da' italianu'? Să știți că un italian, cât e el de italian, devine ușor istorie când trăiești într-un oraș ca Londra, plin de ispite. Și da, eu uit ochii pe care nu-i văd măcar de două-trei ori pe săptămână. Mai ales dacă văd alți ochi...I know, I know...sunt incorigibilă. Și plină de păcate. Doamne, iartă-mă. Dacă vrei...Dacă poți...

Apropo: oare mărturisirea păcatelor pe blog se ia în calculele divine ca și spovedanie? Ce credeți? Dacă da, eu cred ca ar trebui să fiu avansată la rang de sfântă. Aș fi cu cruce roșie în calendar și de ziua mea s-ar da dezlegare la bere. 

15 comments:

coolnewz said...

daca ai si popi in audienta, atunci se pune.
daca nu ai, zi-mi ca-ti aduc eu unu!

Inainte de 40 - cu mine, despre mine, pentru mine said...

astept cu nerabdare articolele tale..nu cumva pregatesti sa scrii o carte? daca da, astept sa dai sfoara-n tara..ma abonez la un exemplar..sper sa am parte si de autograf personalizat (cer acum, inainte sa devii best seller-ita daca imi permiti exprimarea)

Lavinia said...

unul? imi trebuie macar un sobor!

Lavinia said...

cartea e in lucru de prea mult timp deja! sper sa o public la primavara! :) mersi de vizita, te mai astept :)

Silving said...

Cred eu ca si ochii italianului (se) uita... (dupa alti ochi), macar ca e italian :D
Ce bine e cand umbla ochii dupa alti ochi si alti ochi dupa ochii tai si tot asa,o incurcatura de ochi :)) Mi-amintesc si eu asa,vag,haha.

Have fun!

Lavinnia said...

Mno dupa o cearta zdravana cu a` meu, m-am linistit citindu-te. M-am amuzat, si dea Domnu` la cat mai multe pacate de genu asta.

mihaela said...

Bine mah, cand e vorba sa te ierte il scrii cu D mare? Mi-s tare dezamagita :P

Adriana said...

:)) a scris si ea cu D mare ca era la inceput de propozitie, Mihaela :))
Lavinia... sa ne mai incanti cu pacate din astea..:D

cotos said...

Un baiat sau o fata care este invidiata e mereu un motiv de mandrie :D

Lavinia said...

Pai ca d-aia ne-a dat dumnezeu ochi, sa ne uitam! :))))

Lavinia said...

Make love, not war. Acesta e un blog pentru amuzamentul tuturor, inclusiv al meu asa ca, misiune indeplinita. Si make love, not war, insist! :)

Lavinia said...

La inceput de propozitie chiar n-am ce face. Eu sfidez doar divinitatea, nu si gramatica :)))

Lavinia said...

Sigur, stai sa mai fac :)))

Lavinia said...

Si io, in loc sa fiu mandra, m-am gandit cum sa exploatez financiar situatia :))) Bad, bad, Lavinia! :)))

Anonymous said...

Ai vrea sa facem sex?Iti fac oral anal si in vagin..