Pages

Tuesday, April 16, 2013

Vroiam să vă spun că azi mă închinai. Cu toate mâinile şi picioarele şi cu limba în cerul gurii.

Ei şi cum survolam eu aşa news feed-ul la cafea, văd o ştire cu un link care mă duce la acest articol. Îl citii cu gura căscată și cu extraordinar de mare atenție, jur pe roşu, dar tot nu înţelesei de ce masturbarea e maladia secolului 21. Habar n-aveam că SIDA şi cancerul au fost detronate de masturbare. Deci, breaking news, da?

Să vă spicuiesc câte ceva:

Masturbarea este o patimă mai răspândită printre băieți. Sunt și multe fete care săvârșesc acest păcat, însă datorită firii lor sensibile, aplecate spre tandrețe, ele sunt deobicei mai ferite. Fetele au și instinctul matern care le ajută să-și orienteze energia în alte direcții. Băieții în schimb sunt mai aprinși spre desfrânare, iar având o fire mai puțin sensibilă decât a fetelor sunt mai dornici de plăceri trupești.


În primul rând, ori e păcat ori e boală, că nu mai pricep nimic? În al doilea rând, fata care săvârseşte păcatul/maladia se pare că e insensibilă, lipsită de tandreţe şi de instinct matern, iar bărbaţii toţi au o predispoziţie dumnezeiască spre desfrânare. Fuck, eram precisă!

Practic, un bărbat care se masturbează uitându-se la o femeie goală face sex cu ”ea” în mintea lui. Neîntemeindu-se sufletește aceste relații sexuale, bărbatul va avea nevoie de noutate, și va viziona alte și alte femei goale. Practic un dependent de masturbare, face în câțiva ani sex cu zeci și sute de femei virtuale... poate chiar mii, în funcție de intensitatea patimii lui.
Acum, gândiți-vă fetelor, ce se întâmplă cu un băiat cu care voi vă căsătoriți, el având la nivel mental contact sexual cu sute de femei?

În cazul în care n-aţi priceput, voi toţi cei care vă masturbaţi cu gândul la Angelina sau la vecina de la 3, practic le futeţi mental pe Angelina şi vecina de la 3. Eu una, am futut mental aproape toţi actorii de la Hollywood, chiar şi pe cei gay, cu unii am chiar o relație mentală de lungă durată, de exemplu cu Enrique Iglesias, pe care îl fut mental chiar acum, în timp ce scriu. Nu vă imaginaţi cum îl fut mental pe Enrique, că vă apucaţi să păcătuiţi cu mine în gând, adică să mă futeţi mental şi dăm în altele, adică în sex în grup mental. Oricum, ideea e că eu nu am instinct matern şi sunt foarte, foarte bolnavă, adică sufăr de maladia secolului 21. Clar, nu?

Dacă vi se pare că un act sexual la nivel mental e puțin lucru, atunci vă doi descrie puțin lucrurile, ca să înțelegi la ce mă refer. Un bărbat dependent de masturbare a văzut la viața lui foarte mulți sâni goi, funduri goale, picioare desfăcute, a văzut ”n” poziții sexuale, ”n” locuri în care poți face sex, a văzut perversiuni, a văzut și învățat multe gesturi sexuale degradante pe care va încerca să le transpună în practică atunci când va avea ocazia.

Aici nu pricep cu ce mă degradează pe mine unul care are idee ce să facă în pat, chiar dacă doar din filme. Bogdaproste, mai degrabă. Dar mă rog. Eu mă duc în iad în toate religiile. Şi mai sunt şi bolnavă. Am maladia secolului 21, vă spusei. 

Printre altele mai zice acolo că dacă te masturbezi, vei ajunge să îţi înşeli nevasta, s-o baţi. vei da în patima drogurilor şi a alcoolului, că doar de la masturbare la cocaină e doar un pas, nu?

Şi îmi plăcu asta îndeosebi: Un astfel de bărbat își va chinui femeia seară de seară, contrar voii ei...
În această propoziţie, un singur lucru e clar, anume că autorul nu se referă la mine, când vorbeşte de femeia chinuită. Chinuri din astea, zău, să mori în ele şi alta nu. 

În fine, ideea e că fetele sunt sfătuite să nu se mărite cu masturbatori că masturbarea distruge tot: viaţă, suflet, serviciu. Şi fetele sunt sfătuite să îi testeze pe bărbaţi, să îi oblige la abstinenţă până la căsătorie. Da, fetelor, aşa să faceţi pentru că fix asta este metoda prin care faci un bărbat să nu se masturbeze. Sau să nu înşele. Doamne ajută!

Eu am doar o singură întrebare pentru autor: cum recunosc masturbatorul? Care sunt simptomele maladiei, adică?
A, şi mi-a plăcut comentariul unui cititor care l-a felicitat pe autor pentru alegerea pozei, deosebit de potrivită pentru articol. Cu asta chiar sunt de acord. Poza este elocventă:) O mână mai spală pe alta din când în când, dacă înţelegeţi ce vreau să zic...

22 comments:

Anonymous said...

:)))) Mai, vazui si io articolul. Recunosc ca nu am avut relatii sexuale chiar cu tori actorii de la Hollywood, doar cu vreo jumatate din ei! Dar sunt inca tanara! Si maritata! :))))

Lavinia said...

ce-mi place cand vorbesti cu perfectul simplu:)))

s said...

Păi nu ai cum să îl recunoşti. Faci frumuşel un chestionar şi mai adaugi şi alte întrebări în el. Şi îl provoci pe ales să îl completeze. Aşa poţi să afli şi alte amănunte importante. Ce crede despre pacea mondială, ar fi un exemplu bun. :)

Adriana said...

=)) pana si numele site-ului unde ai citit articolul este tare graitor... :))) Doamne, mare tiie gradina!

vienela said...

Cum ai ajuns acolo, maiculita? Ce cauti tu pe asemenea site-uri? :))
Oare exista barbati care sa se masturbeze mai mult decat preotii catolici si calugarii? Sau ei sunt la alt nivel? :))

Oana said...

N-am intrat acum pe linkul dat de tine pentru ca l-am citit alta data (sau am citit ceva similar). In orice caz, fiecare articol de pe site-ul ala e o cireasa de pe un tort :D.

cotos said...

Mi-a trimis asta la serivici un coleg :)) Deci, m-am prapadit de ras. Sper sa nu ard in flacarile iadului...

Lavinia said...

Daca au omorat furnici cand erau mici si altele :)))

Lavinia said...

Cred ca ma abonez pe siteul ala:))) Asa, de distractie:)))

Lavinia said...

Ma duse un link de pe FB. Cred ca devine viral articolul ala, zau:)))

Lavinia said...

Cred ca o sa intru mai des, sa ma mai amuz si eu:)))

Lavinia said...

Ei, nu:)) O sa fim vecini de cazan:))))

Tina said...

Am citit si eu articolul acum niste zile si m-am amuzat teribil. Daca tot despre actori e vorba, atunci, Lavinia draga, pastreaza-mi un loc in cazanul tau, ca precis ca n-o sa ma plictisesc avandu-te prin preajma. Nu mi-e frica de flacari cum imi e frica de plictiseala.

Lavinia said...

Sigur. Te-ai scos, ca eu sunt pacatoasa de soi o sa primesc cazan cu vedere la rai:)))) O sa fie bine:))))

mihaela said...

Un astfel de bărbat își va chinui femeia seară de seară
Eu am o problema cu asta. Bine eu am multe probleme, dar asta e naibii blog serios nu canapeaua psihoterapeutului meu, cum adica numai seara?
Ca io care este de aici desprind doua idei principale, ca evenimentul poate avea loc numai o data la 24 de ore, ceea ce poate fi trist, si ca trebuie sa fie musai seara, eventual si cu lumina stinsa ceea ce poate fi de-a dreptul tragic .
PS Nu mai citi toate balariile ca sa imi tulbur eu zenul cu stabilirea a ce dracu a vrut sa spuna poetul acolo

Lavinia said...

Pai ca oamenii ziua mai si muncesc, mai fata, mai:)))) D-aia femeile se chinuie doar seara. Ar mai putea fi chinuite si dimineata dar eu cu asta nu sunt de acord. Cat mi-o placea mie sa fiu chinuita, dimineata ma lasi naibilui in pace, ca diminetile sunt naspa rau si ma fac si pe mine naspa.

Laurentiu said...

Ai o bere pentru modul de a spune lucrurilor pe nume. Sunt barbat dar nu ma simt..mi-as dori sa citeasca mai multi barbati articolul si sa-si dea cu parerea :))

Lavinia said...

Berea e bautura mea preferata :))) Despre masturbare, e o vorba are: 90% dintre oameni o fac si 10% mint ca n-o fac :)))))) Da articolul pe la prietenii tai, sa punem aici de-o sezatoare cu opinii despre pacate si alte boli:))))

Nautilus said...

Popii şi călugării ortodocşi se masturbează numai când văd în jur ceva băetzaşi de cartier cu muşchi şi tatuaje pe care nu-i pot atinge, fiindcă un număr de incidente din ultimii ai au demonstrat că bărboşii noştri sunt nişte avizi practicanţi ai obiceiurilor dosnice, mai ceva ca pe vremea când era Parcul Operei la modă în Bucureşti.

Catolicii sunt la alt nivel, au treabă mai mult cu puştimea sub 14 ani :D

Anonymous said...

Am impresia ca in Romania nu a mai ajuns inteligenta. S-a pierdut prin Germania si alte tari, iar la noi a ajuns doar spalarea pe creier si prostia fara limite ! Ca dovada, a aparut si acel site ! NU ma "afund" in subiect, ca nici eu nu inteleg de ce au devenit de-a lngul timpului, niste pacate poftele sexuale CU CARE ASA NE-AM NASCUT, ASA AM FOST PROIECTATI, ASA SUNTEM CONSTRUITI, ca altfel nu am mai fii oameni, ne-ar lipsi ceva !

De aceea avem pizda si pula, ca sa ne futem ! Altfel ne nasteam fara ele ! Trebuie sa fii caz de azilul de nebuni sa consideri ca asta e o boala, din moment ce ESTE PARTE DIN OM !! Acuma, ca depravarea a atins cote maxime, depasind ceea ce noi oamenii normali consideram MORAL, asta e alta discutie.... Avem dovezi clare in jurul nostru, pe facebook, etc. Stim cum sunt femeile, stim cum sunt barbatii. Dar noi, exceptiile, nu putem schimba o ontrega lume de nebuni si depravati

Lavinia said...

Sunt de acord cu tine:))) Nu mi-ar fi dat creatorul atatea terminatii nervoase daca nu vroia sa simt placere. Ma facea ca pe animale, sa imi vina pofta numai cand era rost de inmultire:))

Anonymous said...

Putem discuta pana murim ca degeaba discutam. Eu nu cred in nimic din ce se numeste "regula" pe lumea asta. Ori ca e vorba de educatie, religie, sex, etc. Eu am IQ suficient, si moralitate, cat sa hotarasc singur ce e bine si ce e rau !!

Dar ca mine sunt maxim 1%...de aceea situatia in lume e varza din toate p.d.v. Eu cred ca nu ne va judeca nimeni, doar noi insine ne judecam. Acestea fiind spuse...sa nu pierdem vremea...hai sa ne futem !! :))